Thema reading

 

Dit zijn een aantal thema’s waarover ik iets vertel maar ik kan naar elk thema kijken wat je bezighoudt.

Relatie-reading
Het hebben van (g)een relatie: vragen die je jezelf steeds stelt: wat maakt het soms zo lastig om in verbinding te zijn met een ander, waarom loop ik steeds tegen de “verkeerde” man of vrouw aan? Allemaal vragen waar ik in een reading naar kan kijken. Een relatie-reading kan alleen of met z’n tweeën.

Werk-reading
Ook als je geen werk hebt of toe bent aan een nieuwe uitdaging kan je een werkreading ervaren. Vragen als: Waarom blijf je zitten op de werkplek als de uitdaging allang niet meer voor je bestaat, waarom lig ik steeds weer met die nare collega in de clinch? Waarom durf ik niet voor mezelf op te komen als mijn baas vervelend tegen me doet? Ik kan kijken wat je op energieniveau aan het ervaren bent in je werk en wat je doeleinden in je baan zijn.

Familie-reading
Tja, dit is een thema waar iedereen mee te maken heeft. Je wordt erin geboren, een gezin en daaromheen familie. Soms heerlijk om te voelen maar soms ook om wanhopig van te worden….
In dit thema kijk ik waar jij staat in die familie. Wat gebeurt er en wat ben je aan het ervaren hierin. Wil je bijstellen of loslaten en wat doet het allemaal met je. Kortom, inzicht hierin.

Emoties
Emoties: we kennen ze allemaal. En soms zijn ze zo heftig dat je het overzicht erin kwijtraakt. Vaak zijn het oude emoties die ons beletten om op een andere manier naar situaties te kunnen gaan kijken. Hoe je het ook ervaart: emoties vertellen je heel veel over jezelf.

Vorige levens
Vorige levens lezen zijn niet bedoeld om te kijken hoeveel levens je b.v. al hebt gehad maar om te kijken wat je toen aan het ervaren was en wat de link is naar het leven wat je nu leeft. Waarom is dit vorig leven van belang voor je nu?

Veranderingsproces
Begeleiding in veranderingsprocessen. Voel je dat je op dit moment vastloopt en er aan toe bent om dingen anders te gaan doen dan kunnen we samen bepalen of het goed voelt om op een wat langer termijn reading-sessies te doen in combinatie met thema-readingen en healingen hierop.