Reading

Wat is een reading? Het is een beschrijving in woorden van de energie van jou en geeft je meer duidelijkheid over je manier van zijn in dit leven, je struikelblokken en je doeleinden in je leven.
Het geeft je inzicht in jezelf. Dit gebeurt neutraal en zonder advies. Daardoor kan je dingen verwerken, loslaten en bijstellen als je dat wilt. Je leert veel over jezelf. In een reading ben ik intuïtief informatie aan het waarnemen.

Ik geef dan na deze hele reading-sessie een uitgebreide healing om alles rustig te laten indalen en te kunnen loslaten in je lichaam.

Wat heb je nodig of wat moet je doen om een reading te ondergaan? Helemaal niets! Je komt bij mij en in vertrouwen gaan we naar je energie en energieveld om je heen (aura) en informatiecentra (chakra’s) kijken en ik verwoord dat voor je.

Vervolgens krijg je een healing en alles bij elkaar duurt dat zo’n anderhalf uur.
Oh ja, altijd fijn om te weten: dat wat het wezen (dus jijzelf in je kern) niet wilt dat dat op dit moment wordt gelezen dat wordt ook niet gelezen! Dus als je denkt dat ik in je hoofd kan kijken wat je allemaal letterlijk denkt: nee hoor, wees gerust!