Ervaringen

 

Openstaan, luisteren en je laten meenemen in dit confronterende maar eerlijke verhaal tijdens mijn reading en healing. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent want Annelies kan je helpen met je emoties en gedachten die je misschien zelf geen plekje kan geven. Deze eigentijdse vrouw heeft mij het zetje in de goede richting geven waardoor ik nu oprecht mag zeggen dat ik weer een sterker persoon ben geworden. Emoties kwamen los en ik luister nu naar mijn gevoel in plaats van de materialistische wereld om ons heen. Je gedachten en gevoel maken je leven! Je bent de schepper van je eigen leven, jij bepaalt je toekomst! Ik wil Annelies bedanken voor de sessie. TOP! Groetjes van deze jongen van 21 jaar.

De antwoorden op je vragen, die heb je eigenlijk al zelf, maar soms is het heel moeilijk om dat te zien of om daarnaar te luisteren. Annelies heeft mij geholpen om in mezelf te geloven en te luisteren naar dat wat in mij zit. Een mooie ontmoeting en een wederzijdse verrijking. Dank!

Samen met twee vriendinnen ben ik bij Annelies geweest. Alledrie waren we nog onbekend met een reading. Bij binnenkomst kregen we direct een warm gevoel, we werden erg hartelijk ontvangen en voelden ons meteen ’thuis’. De reading was erg bijzonder en treffend. Annelies, heel erg bedankt voor de hartelijke hulpzame middag!

Wat een mooie ervaring was de reading en healing bij Annelies. Zij is een erg warme en vriendelijke vrouw. Ik voel mij heel snel op mijn gemak bij haar. De reading was voor mij erg bijzonder, omdat het mij veel antwoorden en duidelijkheid heeft gegeven. Ik begrijp dingen veel beter nu. Ik raad iedereen aan het gewoon een keer te proberen. Het is zeker de moeite waard! Mij ziet Annelies zeker nog wel een keer terug!

Wat een fijne ervaring was mijn healing bij Annelies! Ze creëert een prettige sfeer en is recht door zee. Ik kon alle opmerkingen die ze maakte plaatsen en herkennen. Het voelde als thuiskomen bij mezelf. Dartelend van energie ging ik de deur weer uit… Bedankt!

Mirjam

Gisteren heb ik een reading gehad bij Annelies. Het was hartverwarmend, oprecht en bijzonder. Annelies is enthousiast, zonder oordeel en geeft je het gevoel dat je er helemaal mag zijn. Er is niets vaags of zweverig aan een reading bij Annelies, maar juist helder en met twee voeten op de aarde. Het is een fijne manier om zo begeleid te worden in een proces waar je soms zelf in vast kan zitten.

Ingrid

Een reading en healing van Annelies is echt een beleving. Nog nooit eerder heb ik zo’n uitgebreide en persoonlijke reading mogen ontvangen. De rust en de openheid die Annelies uitstraalt is erg prettig en ze neemt alle tijd voor je. Ze vertelde me dingen over mezelf die niemand anders kon weten en ook dingen die toch al in me zitten maar nog niet naar boven durfden te komen. Mede daardoor heb ik meer inzicht gekregen in mijn weg in het leven. Annelies is grappig, helder, warm, een heel fijn mens. Mocht ik in de toekomst weer een reading willen dan zal ik zeker aan Annelies denken! Annelies, bedankt!

L.B.

Al een aantal keer heb ik bij Annelies een reading en healing gekregen.Het is heerlijk en bijzonder en wonderlijk om te horen wat ze te zeggen heeft over je leven en de zaken die daarin spelen, zonder dat je dat haar hebt verteld of het je zelfs maar bewust bent. Haar verhaal is veilig en zonder oordeel en het verheldert vaak gevoelens en vragen die je hebt over je eigen leven. Het geeft je te denken en het geeft je inzichten waarmee je verder kunt. De healing na de reading is weldadig en geruststellend en herstelt je evenwicht. Een prachtige ervaring!

Gerry

Een ontzettend fijne, leuke en interessante ervaring! Wanneer u op zoek bent naar een oprechte reading, dan bent u bij deze vrouw aan het juiste adres!

M.

Ik heb altijd interesse gehad in spirituele zaken, maar nooit de stap gezet om een reading/healing te doen. Dat heeft veel te maken met mensen in mijn omgeving waarvan ik vermoedde dat ze het maar raar zouden vinden of zich bezorgd zouden maken of het wel goed gaat met mij. Maar dat is het niet. Het gaat goed met me, maar ik ben op een punt in mijn leven waarin ik mezelf afvraag wie ik ben, en wat ik nog kan en mag doen in dit leven en hoe ik dat moet aanpakken. Annelies heeft me inzichten gegeven waar mijn vragen vandaan komen en hoe ik ermee om moet gaan. Ze gaf me direct een warm vertrouwd en prettig gevoel. Haar manier van werken is heel open, eerlijk en liefdevol. Na de healing voelde ik een soort koelte over me heen, terwijl het een hele warme dag was. Het uitzwaaien aan de deur is kenmerkend voor Annelies. Ik ga zeker terugkomen bij haar in de toekomst. En ik gun iedereen een reading  met healing bij haar. Ik zou iedereen er wel heel willen sturen voor inzichten. Echt heel fijn.

Mirjam

Afgelopen woensdag had ik een afspraak bij Annelies. Voor mij was dit de eerste keer; een reading en healing. Geen idee wat ik kon verwachten. Het eerste contact was via de mail en sprak mij meteen aan. Vervolgens werd ik ontzettend fijn ontvangen. Annelies neemt alle tijd voor je. Wat een verrijking dat ik Annelies heb ontmoet. Hierdoor zijn zoveel zaken voor mij duidelijk geworden. De middag dat ik thuis kwam heb ik rustig aan gedaan en ’s avonds alles voor mezelf nog op papier gezet en vandaag…. bruis ik van energie. Wil je op een heldere (niet zweverige) manier meer van jezelf te weten komen en dingen weer helder voor jezelf zien dan raad ik je aan om zeker een keer bij Annelies langs te gaan. Ik ga dit zeker weten in de toekomst nog een keer doen.

Vanmorgen bij Annelies geweest en de reading was een bijzondere en fijne ervaring.De reading heeft mij zeker geholpen en nog steeds voel ik in mij een warme liefde voor mezelf.

Ingrid

Beste Annelies, wat ben ik blij dat ik je ontmoet heb. De reading die je bij mij gedaan hebt was een echte eye opener. Het was alsof je mij al jaren kende en onbewuste dingen in mij naar boven haalde. Met deze onbewuste kennis ben ik zelfbewuster geworden en sta nu nog sterker en meer ontspannen in het leven. Heel veel dank daarvoor.

Mark

Ik kwam bij Annelies met een specifieke vraag. Zij heeft mij op professionele wijze gelezen. Haar reading is duidelijk zonder poespas, Daarnaast beschikt ze over humor is spontaan en betrokken zonder zweverig gedoe. Lekker aards. Ze geeft je een veilig en welkom gevoel. Annelies is objectief zonder enige vorm van oordelen. De healing na afloop is heerlijk en geeft je een stabiel gevoel. Het is een hele bijzonder en prachtige ervaring. Zit je met levensvragen dan is Annelies een absolute aanrader.

Jolanda

Lieve Annelies, bedankt voor je verhelderende reading. Je weet met humor en warmte woorden te geven aan waar je in essentie mee bezig bent. Niks zweverig, maar even ‘uit je hoofd’ voelen waar het echt om gaat.

Femke

Annelies is een sprankelende persoonlijkheid, die je, zonder zweverig te zijn, met duidelijke woorden teruggeeft in welke fase je nu bent. Absoluut geen vage toekomstvoorspellingen, maar gewoon hoe het op dit moment is. Bijzonder te merken dat het allemaal zo treffend is. Voor mij weer een nieuw startpunt en een duidelijk beeld op welk punt ik ben aangeland. Ik raad je zeker aan om het een keer te ervaren. Een bijzondere vrouw!

Bianca

Jouw reading was voor mij een bijzondere ervaring, omdat hij zo naadloos aansloot bij de ontwikkeling waar ik, wellicht nog wat onbewust, al enige tijd mee bezig ben. Ik wens je succes met je mooie werk.

Loes

Mijn ervaringen met Annelies zijn heel positief. Ze is een uitstekend reader ! Ze is altijd weer in staat om de essentie helder en duidelijk te verwoorden. Haar lach en humor maken de reading helemaal compleet. Een absolute aanrader !

Elise

De eerste keer dat ik een reading kreeg, gebeurde dat o.a. door Annelies. Zij is in staat om in heldere bewoordingen, op een concrete, aardse, vlotte manier en met humor, haar intuïtie over te brengen. Warmte en integriteit kenmerken haar stijl. Het is erg aangenaam van haar een reading of healing te krijgen.

Ellen

Annelies als reader/healer/intuitiecoach werd me als ‘zeer goed en betrouwbaar’ aanbevolen door een andere goede reader. Voltreffer! Er zijn meer readers/healers in het universum, echter: Annelies onderscheidt zich duidelijk. Wat ze doet past haar als gegoten, ze is er ook echt echt goed in. Ze houdt van het werk dat ze doet, en dat licht schijnt overal doorheen. Met een reeks diploma’s op zak bouwt ze voort op een solide fundering, echter ze blijft zich ook ontwikkelen, pluspunt! En ze is ook nog eens een leuke, sterke vrouw waarbij ik me echt op mijn gemak voel. Ze heeft me bijzonder goed geholpen bij transities en ontwikkelingen in mijn leven, met direct en blijvend effect. Ik blijf met enthousiasme terugkomen naar haar praktijk. Annelies beveel ik van heel harte aan, ze is het dubbel en dwars waard! (en jij bent het waard om haar diensten in te schakelen, zet de stap!) Groet,

Rogier

Ik heb bij Annelies meerdere malen een afspraak gehad en daarbij zijn we samen via een lesvorm afgedaald in het lichaam en de te vinden energie en de potenties van deze energie. Omdat Annelies nuchter en toegankelijk is, trof ik een sfeer van ontspanning en luchtigheid. Dit geeft een hele goede basis om ook de grotere dingen met vertrouwen en nieuwsgierigheid te onderzoeken. Omdat de eerste sessie al de belangrijke vraagstukken van mijn leven beantwoordde, gaf mij dit gelijk een gevoel van bevrijding mee. Dat motiveert enorm om verder te gaan verkennen en te verdiepen. Het heeft mij echt een nieuw perspectief op mijn leven gegeven. En daarvoor ben ik Annelies heel dankbaar.